Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Kevin Magnussen klar til sæsonstart

Formula Renault
2.0 NEC 

10/04/09 

- vil vinde to mesterskaber
Kevin Magnussen starter i weekenden sin første sæson i kampen om et internationalt mesterskab. Efter at have domineret og vundet det danske mesterskab i Formel Ford sidste år, hans første sæson i racerbiler, skal Kevin Magnussen i år ud og kæmpe om to Europæiske mesterskaber, nemlig Eurocup og NEC (Northern Euro Cup) i Formel Renault 2.0.
 

Her stiller Kevin til start for det tyske team Motopark Academy, der vandt titlen i begge mesterskaber sidste år. I weekenden gælder det de to første afdelinger af NEC, der afvikles på Zandvoort i Holland.


(Foto: Jan Kaiser)

Når Kevin Magnussen taler om ambitionerne for sæsonen, adskiller han sig ikke fra sin far Jan Magnussen. Når man kører racerløb gælder det om at vinde. Dog er Kevin, der kun er 16 år gammel, realistisk omkring chancerne ved sæsonstarten.
”Jeg kører for at vinde begge mesterskaber. Det ligger fast. Men jeg er samtidig klar over, at jeg er oppe i mod kørere med flere års erfaring end mig selv, så jeg vil være tilfreds, hvis jeg kommer på podiet ved de første løb. Her skal jeg samle så meget erfaring og så mange point som muligt og så skal jeg udvikle mig og begynde at vinde løb senere på sæsonen” fortæller Kevin Magnussen, der ved forberedelserne til sæsonen har bevist, at han kan gøre sig gældende i kampen om topplaceringerne.”

Kevin og teamet har konstant været blandt de hurtigste i testkørslerne, hvor andre har været meget svingende.
”Vores tests op til sæsonen er forløbet rigtig godt. Jeg har aldrig været ude af top fem i vores Eurocup tests og har konstant været en af de to hurtigste i NEC tests. Vi har arbejdet med mange forskellige setups på bilen, for at få så meget data som muligt, så jeg føler mig rigtig godt rustet og kan slet ikke vente på at komme igang.”

De to løb i Formel Renault 2.0 NEC på Zandvoort afvikles hhv. lørdag og mandag.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Zandvoort
  •