Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

GRC Racing og Spanno i VLN1

Langstreckenpokal 
09/04/09 

- et tilbageblik på VLN-løbet i lørdags
Godkendt indsats i "Det grønne Helvede" i lørdagens afdeling af VLN på Nürburgring gav et fornuftigt resultat for GRC Racing og Spanno Rennsport, i en BMW 120d, der er ejet af Dominik Spanno men markedsføres af GRC Racing endte med Michael Larsen og Dirk Hammersbach på en 4. plads i klassen.
 

Længe så det ud til, at der skulle komme pokaler ud af de to køreres debutløb, men i sidste stint var en SEAT kommet så højt op i fart, at den ikke længere kunne holdes tilbage.

”Det er selvfølgelig ærgerligt at være så tæt på podiet, og så alligevel ikke”, fortæller teamchef Jan Kalmar. ”Men alt i alt er det en godkendt indsats. Såvel bilen som banen var ny for kørerne, og det tager altid lidt tid at omstille sig fra sprintløb til langdistance”.


(Foto: GRC Racing)

Desværre var GRC Racings egen Aston Martin ikke helt klar til sæsonstarten på Nordsløjfen.

”Det er forbandet ærgerligt”, fortsætter Jan Kalmar, ”men der var desværre nogle småting der drillede under den sidste roll-out. Vi valgte derfor at trække den i stedet for at sætte en bil på banen vi ikke var 100% sikre på var i orden. Det er ikke de store ting, men nu har vi allerede ventet så længe på at få bilen sat ind, så et par uger mere ændrer ikke det samlede billede”.

Næste løb i VLN er den 18. april 2009.

GRC Racing


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  • Første løb for GRC Racing i år
  • Så går det løs for GRC Racing
  •