Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Stærk start for Toyota

Formel 1 
12/04/09 

I årets to første løb har Toyota været rigtig godt kørende og er med i toppen af feltet. De er godt nok en del af diffuser banden, men alligevel har de imponeret. Jarno Trulli kørte sig frem til en podieplads i Melbourne og Timo Glock gjorde det i Malaysia.
 

Det har selvfølgelig sendt humøret godt op i det japanske team, der forud for denne sæson har kniven for struben til at levere topresultater - og gerne en sejr. Pengene fosser, ligesom for alle andre bilgiganter, ud af kassen og hvis Formel 1 eventyret ikke giver nogle sejre af sig, så bliver projektet lukket. Men med den positive start på sæsonen ser det godt ud for Toyota. Og kørerne er også godt tilfredse.


Glock håber der er udsigt til fortsat stærk Toyota kørsel resten af sæsonen
(Foto: Toyota F1)

Efter tredjepladsen i det kaotiske løb i Malaysia var Glock meget glad. "Jeg er helt sikkert glad for tredjepladsen og mit andet podie i Formel 1. Det er et godt resultat og jeg må takke teamet fordi alle på banen og i fabrikken har arbejdet meget hårdt henover vinteren og det her er resultatet af det," siger tyskeren.

Netop den gode form for teamet lover også for mere. "Vi er sluttet på podiet i begge løb indtil videre og vi har fortjent at være der, vores racer er virkelig hurtig. Vi har vist hvad vi er i stand til, så nu skal vi presse hårdt på så vi kan fortsætte med at være et af topteamsene i denne sæson," siger han videre. Teamet ligger pt. på 2. pladsen i konstruktørernes mesterskab, kun overgået af succesteamet Brawn GP. Og måske venter den første sejr snart for Toyota.

Benji

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • Panasonic Toyota Racing
  •