Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Ny Lada på banen i juli

WTCC 
10/04/09 

Lada Priora gør sin entre i Portugal
Den nye Lada Priora har nu fået en dato for sin debut. Det bliver den 5. juli i Portugal hvor WTCC feltet kører. Dermed kommer de måske lidt tættere på toppen med en bil som er forbedret på flere områder.
 


(Foto: Ladasport-RBM)

Blandt andet har bilen en bedre motor, som de allerede i maj måned får mulighed for at prøve af i den eksisterende 110-model. "Især vil bilens ophæng været markant forbedret hvor nogle af disse ændringer allerede vil kunne ses på den nuværende racer i løbet i Marokko i Marrakech. I slutningen af maj vil bilerne også få en mere kraftfuld motor," lyder det fra teamchefen Viktor Shapovalov.


(Foto: Ladasport-RBM)

Den nye racer har allerede været i vindtunnel for at teste aerodynamik og den har indtil videre vist sig at være udmærket. Så mangler den blot at få nogle resultater på verdens racerbaner.

Benji

Læs mere om:
  • LADA Sport
  •