Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

A1 Grand Prix

Liuzzi kører for Italien

A1 Grand Prix 
09/04/09 

Den tidligere Formel 1 kører, Vitantonio Liuzzi kommer igen i aktion. Han repræsenterer Italien når A1 GP-feltet rammer den nye portugisiske bane i Algarve. Dermed kommer han for en stund ud og køre formel-race efter et ophold i de buldrende Speedcar-racere.
 

Italieneren er reservekører for Force India og de har da også sagt ok til arrangementet for at han får banket lidt af rusten af sig. "Jeg ser meget frem til at prøve A1GP raceren og komme tilbage til racet, hvilket er det jeg elsker mest. Jeg er glad for at Vijay Mallya og Force India har accepteret at give mig fri til disse løb så jeg kan mærke adrenalinen i løbsatmosfæren," siger Liuzzi.

Han får god mulighed for at forbedre Italiens nuværende placering, hvor de pt. ligger på en samlet 14. plads. Fabio Onidi og Edoardo Piscopo har tidligere repræsenteret Italien.

Benji

Læs mere om:
  • Vitantonio Liuzzi
  • Team Italien
  •      ASETEK SIMSPORTS