Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Super resultat fra Hammer-motorsport

DM Rally 
09/04/09 

Hammer-motorsport deltog i weekenden i første afdeling af Danmark mesterskabet i rally, der blev afviklet lige syd for grænsen, nemlig i den meget hyggelige by Schleswig.
 

ADAC Wikinge Rally stod som arrangør for både det Tyske og det Danske mesterskab med et næsten 400 km langt rally, hvor de 150 km, var fordelt på 14 krævende prøver.
Rallyet var meget velorganiserede, og de 70 tilmeldte teams kunne nyde godt af nogle rigtig gode og krævende prøver allerede fredag aften, hvor første bil kørte over start rampen kl. 19.00.
Kun 44 af de tilmeldte gennemførte rallyet, hvilket også bevidner om det krævende rally.
Vejret viste sig for den allerbedste side, og store dele af rallyet blev afviklede i et fantastisk forårsvejr.


(Foto: Hammer Motorsport)

Hammer-motorsport tog til DM 1 for at fortsætte udviklingen fra sidste års formkurve, og holde fokus på at få bilen til at kører stærkere under løbet. Det lykkedes til fulde da Klaus og Marc hurtigt fik en god rytme i bilen, og man kunne da også se på tiderne, der blev bedre og bedre, at både kørere og bil fungerede godt.

Peter Ackermann:
Vi er rigtig tilfredse af vores 4. plads i DM sammenhæng og vores 6. plads i løbet. Det har været vigtigt for os at holde fokus på bil og team, og så derefter se hvad det så rakte til.
At det så skulle blive til en så fin placering er bare dejligt, og giver selvfølgeligt en masse motivation til at give den et gear mere.
Hele teamet har arbejdet målrettet på at forberede os så godt som muligt, og så er det jo rart når indsatsen belønner sig.


(Foto: Hammer Motorsport)

Teamet har igennem vinteren bl.a. arbejdet på at optimere bilen med de nyeste opdateringer der er udviklet, og det var derfor spændende at se denne udvikling var noget der passede ind i Klaus Hammers kørestil.

Klaus Hammer:
Vi har igennem vinteren arbejdet på bl.a. undervognen på bil, og jeg skal lige love for at det har hjulpet.
Bilen styre fantastisk godt, vi har fået mere og mere tillid til køreegenskaberne, og vi fik gennem dagen opbygget mere fart i bilen. Det er en rigtig god fornemmelse at presse bilen, og så stadig havde sikkerheden med, det er det vi har gået efter.
Teamet har ydet en fantastisk indsats senest i dag, og det er derfor rigtig rart at kunne give lidt igen. Vi ønsker Dorthe og Max tillykke med en flot sejr, og en fantastisk kørsel igennem hele rallyet.


(Foto: Hammer Motorsport)

Hammer-motorsport vil nu evaluere lidt på weekendens løb, og går så efter en velfortjent påskeferiei gang med at forberede sig til DM 2 der bliver afviklet den 5. – 6. juni i Randers.

Hammer Motorsport
Michael Iversen


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • 04/04/09 - Tyskland - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS