Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Clio Cup-mesteren kører Honda for Hartmann

Danish
Touringcar
Challenge 

07/04/09 

Hartmann Honda Racing har nu bemandingen klar til dette års Danish Touringcar Championship. Efter at man for fjorten dage siden forlængede kontrakten med sidste års løbsvinder James Thompson, har man nu indgået aftale med Per Poulsen om også at køre en af teamets Honda Accorder.
 

”Dette her er noget, jeg har drømt om i mange år,” siger Per Poulsen. ”Nu skal det have en chance, og jeg tror, at vi bliver ovenud konkurrencedygtige. Bilerne er i vinterens løb blevet opdateret til et niveau, hvor vi vil kunne være konkurrencedygtige, så jeg glæder mig helt vildt til at køre for Hartmann.”


Per Poulsen glæder sig til at styre Honda i 2009

Sidste år havde Per Poulsen sin bedste sæson til dato, da han blev en sikker vinder af Renault Clio Cuppen med sejre i 12 af sæsonens 16 løb. Mesterskabet skulle have været et flot punktum på karrieren, for han havde besluttet sig for at lægge motorsporten på hylden. Men så blev han kontaktet af teamejer Hans Hartmann.

”Jeg fik opkaldet fra Hans, da jeg sad i liften under skiferien, og jeg var ved at falde ned,” fortæller Per Poulsen. ”Det skulle pludselig til at gå stærkt med at få kontaktet mine gamle sponsorer, for jeg havde jo meldt ud, at jeg havde lagt hjelmen på hylden. Men jeg fik mange af dem med og kunne melde tilbage til teamet, at der var noget at bygge på. Jeg skulle naturligvis også have snakket med baglandet derhjemme, men de bakkede mig også op, og det er jeg ovenud lykkelig for.”

Endnu har Per Poulsen årets første køretur i sin nye racerbil til gode, men allerede nu ved han, at det er en drøm, der er gået i opfyldelse.

”Jeg har drømt om at køre DTC i et forhjulstrækkerteam, og her er Hondaen ikke bare en god bil,” siger Per Poulsen. ”Hans er også en herlig gut, der brænder for det lige så meget som mig selv. Jeg glæder mig også til at skulle arbejde sammen James, der bliver en kører, man virkelig kan måle sig med. Vi får også opbakning fra de italienske ingeniører, og jeg er overbevist om, at det kommer mig til gode.”

”Jeg mener, at vi har et godt hold, selv om det ikke bliver nemt i år,” siger Hans Hartmann om teamets kørerbemanding. ”Jeg er glad for, at vi i teamet atter kan tilføre noget nyt og ikke bare komme med kendte kort. James har formatet til at kunne kæmpe med helt i front, og så kan Per være en god joker, der kan drille de andre.”


Hans Hartmann og Per Poulsen ved den bil Per Poulsen skal køre.

Hans Hartmann kender naturligvis sine nye kørers generalieblad, men da Per Poulsens sejre i Renault Clio Cuppen er blevet vundet på tidspunkter, hvor Hartmann Honda Racing har været travlt beskæftiget med at klargøre sine biler mellem DTC-løbene, er hans førstehåndsindtryk af sin nye kører i løbssituationer begrænset.

”For to år siden testede Per for os, og her performede han rigtigt fint. Når vi så dertil har en kører i verdensklasse som James, er jeg overbevist om, at vi nok skal blive konkurrencedygtige,” siger Hans Hartmann.

”Der kommer også en af de ny motorer til Pers bil, og hans materiel bliver på samme højde som James’s. Vi håber, at profferne også kan få kamp af en ny privatkører. Der er nogle nye ting, som Per skal lære såsom rullestarter, men jeg tror, at han nok skal blive konkurrencedygtig i løbet af sæsonen.”

Hartmann Honda Racing
www.hartmann-racing.dk


Læs mere om:
  • Per Poulsen
  • Hartmann Racing
  •