Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hva’ nu Lewis?

Formel 1 
07/04/09 

Lewis Hamilton og hans far Anthony var eftersigende så oprørte efter udelukkelsen af det australske GP at den regerende verdensmester har overvejet at stoppe sin karriere
 

Lewis Hamilton er i sit livs krise.

Den regerende Formel 1 verdensmester blev udelukket fra sæsonens første løb da FIA blev bekendt med en radiokommunikation mellem Lewis Hamilton og hans McLaren team under en safetycar periode i det australske Grand Prix.

Radiosamtalen fik konsekvenser for begge parter FIA valgte at udelukke Hamilton fra hans 3. plads og den 24-årige englænder blev offentligt, af flere medier anklaget for at have løjet da FIA afhørte ham om episoden, hvor Hamilton bliver overhalet af Toyota køreren Jarno Trulli.

Hamilton er ikke en mand der er vant til at komme i modvind, og den seneste tids modgang i specielt de engelske medier har taget hårdt på den ellers så succesfulde kører.
Lewis Hamilton drøftede under et møde, inden det Malaysiske Grand Prix sin fremtid i Formel 1 med FIA præsident Max Mosley, under mødet bekendtgjorde Hamilton ifølge den engelske TV kanal BBC at han overvejede at stoppe i Formel 1 med øjeblikkelig virkning.

Mosley fik dog Hamilton og specielt hans far, Anthony på andre tanker, men 2008 verdensmesterens fremtid hos Mclaren er lang fra sikret.

”Lewis skal leve med at blive kaldt en løgner resten af sin karriere.
Det er klart at der er gisninger imellem Hamilton og McLaren, Lewis føler at McLaren gik bag ryggen på ham, og jeg tror bestemt ikke det er noget han bryder sig om”, udtaler BBC’s Formel 1 ekspert og tidligere Formel 1 kører Martin Brundle.


Lewis Hamilton's fremtid hos McLaren-Mercedes ser usikker ud
(Foto: daimler)

Hamilton selv udtalte under løbet i Malaysia:

”Jeg er utrolig ked af det der er sket, jeg er ingen løgner, jeg vil gerne benytte muligheden for at sige undskyld til alle dem der har støttet mig igennem årene”, lyder de emotionelle ord fra Hamilton der havde endnu en skidt weekend i Malaysia.

McLaren-Mercedes benægter dog alle rygterne og siger at de ikke har fået nogen indikationer fra hverken Lewis Hamilton eller hans far om et muligt stop hos teamet.

”Jeg kender overhovedet ikke noget til det”, udtaler McLaren’s teamchef Martin Whitmarsh.

”Jeg har talt med både Lewis og Anthony Hamilton flere gange, og de er begge meget begejstret over deres fremtidige muligheder hos McLaren, der har på intet tidspunkt i vores samtaler været nogen antydning fra deres side at Lewis Hamilton overvejede at stoppe”, lyder de (foreløbige...) sidste ord i denne sag fra McLaren.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Lewis Hamilton
  • Panasonic Toyota Racing
  • Albert Park
  • Hamilton diskvalificeret fra Australiens GP
  •