Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kort fornøjelse til Wikinger Rallye

DM Rally 
07/04/09 

DM 1
PG Rallysport med Martin Pedersen og Teddy Grasson deltog 3. - 4. april i Wikinger Rallye i Tyskland. Efter at have lavet noter på prøverne fredag morgen, formiddag og eftermiddag var det tid om aftenen til start på prøve 1.
 

Kl. 21.26 starter rallyet for Suzuki teamet, turen går over startrampen efter et hurtigt service, og derefter til start på prøve 1.


(Foto: rallye-racing.be)

Teamet når at køre to omgange på prøve 1 da uheldet er ude.
”Jeg mener umiddelbart at vi samler en sten op ude på jordstykket, som sætter sig i klemme mellem bundplade og bundkar. Da vi så går på asfalt efter jordstykket skraver vi på asfalten, og ca. 150 meter senere styrer Suzukien meget mærkeligt i et venstresving. Jeg tror umiddelbart det er en punktering og fortsætter med en noget livlig Suzuki. Omkring 700 meter senere lyser olielampen, og nøglen bliver hurtigt drejet. Opførslen af bilen var altså grundet olie på dækkene. Så det var tidlig exit for os denne gang, og problemet viste sig at være et lumsk hul i bundkaret. Motoren skal nu forbi CJ Rallyteknik til en gennemgang for eventuelle skader.” siger en håbefuld Martin Pedersen.

PG Rallysport forventer pt. at være klar igen snarest muligt til enten et udenlandsk rally eller et par rallysprint inden DM 2.

PG Rallysport


Læs mere om:
  • Martin Pedersen
  • Teddy Grasson
  • PG Rallysport
  • 04/04/09 - Tyskland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: