Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Nygaard med tag over hovedet igen

Yokohama
1600 Challenge 

06/04/09 
Yokohama

I 2009 får Tommy Nygaard igen tag over hovedet, hvor han skal deltage i 1600 Challenge mesterskabet, samt udvalgte løb i Suzuki Swift Cup. Derfor arbejdes der i øjeblikket på højtryk i Ikast, for at få en ny Suzuki Swift 1600 bygget færdig til sæsonstarten om 14 dage.
 


(Foto: Nygaard)

Tommy Nygaard har tidligere kørt Formel Ford i en del år, og i 2004-2005 deltog han i Citroën Saxo Cup, hvor han vandt mesterskabet i 2004 og blev nummer to i 2005.
Siden har Tommy igen deltaget i Formel Ford, hvor han i 2006 kørte den første sæson i den dansk byggede Aquila-racer.

Det bliver rigtig spændende at komme igang igen, og i en helt ny bil. Der er gået mange timer med den nye bil, og hvis ellers de sidste reservedele dukker op, forventes det at bilen står færdig til påske.


(Foto: Nygaard)

Det bliver sjovt igen at prøve kræfter med standard-biler, og ikke mindst forhjulstræk. I denne sæson vil vi skulle gøre os en masse erfaringer i forhold til bilen, men vi håber da alligevel at vi kan lave nogle fornuftige resultater.

Tommy kører første løb den 18. april på Padborg Park, det er i Suzuki Swift klassen.

Nygaard


Læs mere om:
  • Tommy Nygaard
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: