Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar Racing til start i Frederikssund

Rally Sprint 
06/04/09 

Skærtorsdag er der sæsonstart på Yokohama mesterskabet øst for Storebælt og traditionen tro, kunne man næsten fristes til at sige, bliver første afdeling igen i år kørt i Frederikssund.
 

Viking Park som prøven kaldes er blevet ændret væsentlig og er af samme grund blevet omdøbt til Ny Viking Park.


(Foto: Brian Juel)

Prøven er blevet længere, sjovere og mere udfordrende og i modsætning til tidligere, er der denne gang ingen modkørsel eller Hofman klodser.

Netop Hofman klodserne stiftede teamejer Lars Kragh bekendtskab med sidste år.

I første heat var prøven ikke helt tørret op, og Lars Kragh og Jess Larsen havde en lille udskridning med Deres Opel Corsa Super 1600, hvor bilen ramte en Hofman klods som blev rykket på tværs af prøven. Uheldigvis var Anders Lysen i Suzuki Swift Super1600 på vej i modsat retning, men en hurtig reaktion fra hans side betød at begge team undgik store skader på bilerne.

Så meddelelsen fra løbsledelsen om at prøven er blevet ændret i år, kommer som en glædelig nyhed for Escobar Racing.

Egentlig var det meningen at et nyt ungt talent skulle sidde bag rettet i teamets Opel Corsa Super 1600 når denne sæson skulle skydes i gang.

Men trods flere meget seriøse henvendelser på den pressemeddelelse som Escobar Racing udsendte tidligere på året, hvori man netop søgte en ung juniorkører til teamet, er det desværre ikke lykkedes for nogle af ansøgerne at skaffe den fornødne kapital til projektet.

Det er teamejer Lars Kragh selvfølgelig meget kede af, men ved også godt selv, hvor svært det er i disse tider at skaffe penge eller sponsorer som kan være med til at gøre sådanne et projekt muligt for en ung rallykører.

I Escobar Racing arbejdes der lige nu på højtryk med at finde en 4 hjulstrækker til sæsonen 2010.

Lars & Jess har længe gået med ønsket om at få en større bil med mere motorkraft og træk på alle fire hjul, men hvilket bilmærke der er tale om, vil Lars helst ikke udtale sig om før senere på året.

Planen var egentlig at Escobar Racing skulle stille til start i en nye bil i år, men problemer hos leverandøren har altså medført at teamet må vente med tålmodighed til den kommende sæson.

Af samme grund har Lars og Jess derfor besluttet at hive Corsa´en ud af garagen og deltage i Frederikssund og glæder sig sammen med resten af teamet, meget til at stifte bekendtskab med den Nye Viking Park.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Jess Larsen
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Viking Park
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: