Go Kart

Jacob Nørtoft klar til Belgisk Mesterskab

Go Kart
05/04/09

I den kommende weekend, den 11. – 12. april kører Jacob Nørtoft 2. Afd. af Belgisk Mesterskab i Genk, Belgien. Efter rigtig flotte resultater af årets første afdeling af Belgisk Mesterskab, som blev kørt på Marienborg for tre uger siden, er forventninger i top. Jacob blev bedst placerede dansker, og ligger nr. 2. I det samlede Belgiske Mesterskab.

Allerede søndag morgen tager Team Jacob Nørtoft Racing af sted mod Belgien, for allerede mandag og tirsdag skal Jacob deltage i Team Danmarks træningslejr. Det er en træningslejr for elitetruppen, som vil styrke den fysiske og køretekniske træning.

En glad Jacob Nørtoft på podiet i Belgien!
(Foto: HK Motorsport)

Onsdag skal teamet have samlet Jacobs nye CRG ramme, som netop er kommet, og allerede torsdag begynder træningen til selve løbet.

Forventninger er i top, og Jacob føler sig klar til dette løb. Han er i topform, og målet er helt klart at skulle avancere fra den nuværende 2. Plads til en samlet 1. Plads i mesterskabet inden weekenden er omme.
’’Jeg ved godt det bliver et rigtig hårdt løb, da der kommer rigtig mange dygtige internationale kørere; men jeg tror det er realistisk at ligge i top 3, især efter vores gode resultat sidst i Marienborg” - fortæller en yderst opsat Jacob Nørtoft.

Jacob mangler 15 point op til den førende Damien Dupont.