Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Solberg ikke klar til Le Mans

Le Mans 
05/04/09 

Le MansNordmanden Petter Solberg har besluttet at droppe sine Le Mans drømme og i stedet fokusere på sit nye WRC team.
 

Den tidligere rally verdensmester, Petter Solberg har de seneste par måneder været sat i forbindelse med et eventuelt skifte til banesport, nordmanden har i løbet af vinteren blandt andet testet for ORECA teamet med henblik på at køre for teamet i dette års Le Mans samt Le Mans Series.
Solberg der for nyligt også sad bag rattet af en privatejet Ferrari Formel 1 fra 2005 sæsonen var, efter bare 4 omgange i stand til at sætte, hvad Ferrari mandskabet omtalte som ”konkurrencedygtige omgangs tider”, men trods imponerende kørsel, valgt udelukkende at fokusere på sin rally karriere og lægge Le Mans drømmen bag sig.

”Jeg fik et tilbud fra ORECA om at deltage i Le Mans, men selve Le Mans løbet bliver afholdt samme weekend som et af vores VM løb i WRC, så det er ikke muligt at deltage i Le Mans i år”, udtaler Solberg der for nyligt overraskede mange med en podieplacering i VM rallyet på Cypern.

Petter Solberg har dog ikke opgivet drømmen om en dag at deltage i det franske 24 timers løb:

”Misforstå mig ikke, jeg vil rigtig gerne køre Le Mans en dag, men lige nu har jeg for meget at se til i WRC, så det bliver ikke foreløbig”, udtaler Petter Solberg til det engelske magasin AUTOSPORT.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Petter Solberg
  •