Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Danske rallykørere i landskamp

DM Rally 
03/04/09 

Dansk Automobil Sports Unions rallyudvalg har modtaget en tysk invitation til en uformel landskamp, når Wikinger Rallye køres denne weekend i Nordtyskland. Løbet tæller både til det danske og det tyske rallymesterskab.
 

Wikinger Rallye indleder DM-rallysæsonen for de danske rallykørere, og rallyet har flere gange tidligere været gennemført som et dansk/tysk samarbejde og således altså også i 2009.

Rallyudvalget har til landskampen udpeget de regerende danske mestre:
Max Christensen i Subaru Impreza,
Martin Johansen i Suzuki Swift,
Kenneth Madsen i Suzuki Swift,
samt Henrik Larsen i Renault Clio til landsholdet.

Der må udpeges et jokerhold kort før start, og noget tyder på, at jokeren vil blive en firehjulstrukket bil af fransk fabrikat i Super 2000 klassen!

Af de fem udpegede hold vil de tre første holds placeringer tælle i kampen mod det tyske hold, og den spændende kamp afgøres først ved ankomst til mål i Schleswig lørdag aften kl. 17.


Læs mere om:
  • 04/04/09 - Tyskland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: