Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Martin Pedersen klar til DM1

DM Rally 
03/04/09 

PG Rallysport tager denne weekend til Tyskland for at deltage i første afdeling af det Danske Mesterskab. Wikinger Rallye bliver afholdt i Schleswig, og er garant for et meget velorganiseret rally med nogle rigtig sjove og vanskelige prøver.
 

Teamet kørte løbet sidste år med et meget positivt resultat, og er fuld af forventning: ”Jeg kører for at vinde hver gang, men modsat sidste år hvor vi var de jagede i klassen må vi erkende at de, til dette rally, 9 deltagere i vores nye klasse, nok har lidt mere speed i rallybilen end os på de første par prøver. Så vi jagter de andre i år og favoritrollen er ikke vores denne sæson. Men alle skal over målrampen og vores forberedelser og stabilitet vil forhåbentlig resultere i et positivt resultat.” udtaler Martin Pedersen

Martin Pedersen og Teddy Grasson fik banket rusten af til Rally Hannut i Belgien, og fik en masse god træning i Gammelrand grusgrav. Testen i Gammelrand havde til formål at give teamet endnu mere føling med det løse underlag, som der uden tvivl venter i Tyskland.

Wikinger Rallye tæller også i det tyske mesterskab, og de tyske deltagere vil præge feltet med en masse flotte rallybiler, som de utrolig mange tilskuere vil få en masse glæde af. Tilskuerne vil om lørdagen kunne komme helt tæt på. Service området vil ligge helt tæt op af en hastighedsprøve som skal køres hele tre gange i løbet af lørdagen. Der bliver altså mulighed for at se de travle mekanikere i aktion, de mange kørere som snakker kørte og kommende prøver igennem og ikke mindst de flotte rallybiler.

Længden på løbet er ca. 400 km og 150 af de kilometer, er hastighedsprøve. 12 % af disse kilometer er grus og vil være at finde på enkelte af de i alt 14 hastighedsprøver, teamet skal igennem. Fredag den 3. april kl. 20.01 vil første bil blive sendt af sted på prøve 1, den resterende del af feltet bliver sendt af sted efterfølgende i deres kamp mod uret. Lørdag morgen starter de sidste 13 hastighedsprøver, og det er denne dag afgørelsen vil falde på diverse klassevindere, som alle uden tvivl vil komme godt fra start.

Yellow graphics har vinteren over designet en utrolig flot hjemmeside til PG Rallysport. På denne side kan man bl.a. følge teamet live hvor resultaterne vil komme ind efter hver enkelt hastighedsprøve. Desuden er alle, nye som gamle, samarbejdspartnere repræsenteret på siden.

Vi takker mange gange for den store støtte som tegner til at blive en spændende sæson.

PG Rallysport

Teamet: www.pg-rallysport.dk
DM1: www.wikinger-rallye.de


Læs mere om:
  • 04/04/09 - Tyskland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: