Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

IndyCar – news from the pit

IndyCar
Series  

02/04/09 

Nu er tiden endeligt kommet til 2009 IndyCar sæsonen starter, både IndyCar Series og Firestone Indy Lights åbner deres 2009 sæson den kommende weekend
 

Sato til IndyCar?

Den altid spektakulære japaner Takuma Sato missede chancen for et Formel 1 sæde da Sebastian Bourdais snuppede det sidste Toro Rosso sæde for næsen af ham, men nu vil Sato køre IndyCar.

Sato bliver i flere amerikanske medier sat i forbindelse med et eventuelt nyt team startet af Gil de Ferran.
De Ferran kører for tiden i LMP1 klassen med en Acura, men det forlyder at den tidligere Champ Car mester og Indianapolis 500 vinder, gerne vil tilbage til IndyCar sporten og Sato kan muligvis blive en af teamets kørere.

Silly season goes crazy!!

Man skulle tro at de fleste sæder allerede var taget her få dage inden sæsonstarten, men adskillige kørere har arbejdet hårdt på at få de sidste detaljer på plads. Dette betyder at vi kommer til at se flere overraskelser når det grønne flag vinkes på søndag.

Darren Manning har ifølge rygterne skrevet kontrakt med Dreyer & Reinbold Racing for løbet i St. Petersburg, dermed for Manning en anden englænder nemlig Mike Conway som makker.
En anden gammel kending der overraskende også melder sig klar til start er canadieren Alex Tagliani, "Tags" har skrevet kontrakt med Conquest Racing, kontrakten gælder indtil videre kun for sæsons første løb.

Man kan forvente at forsikringssummen fra og med Long Beach løbet vil stige betragteligt, den evige uheldige Tomas Scheckter har nemlig offentliggjort at han har skrevet kontrakt med det nye Team 3G for hele 2009 sæsonen.
Scheckter får den noget ukendte debutant Stanton Barrett som teamkollega, Barrett har hidtil kørt det meste af sin karriere i diverse NASCAR serier og 2009 bliver hans første sæson i en formel bil

Rubicon Racing siges også at være klar til start, formentlig med den tidligere Indy 500 vinder Buddy Rice som kører, dog er der endnu ikke kommet noget officielt fra dette team på det seneste.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Alex Tagliani
  • Buddy Rice
  • Darren Manning
  • Takuma Sato
  • Tomas Scheckter
  • Conquest
  • Dreyer & Reinbold Racing
  • Scuderia Toro Rosso
  • St. Petersburg
  •