Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Hunter-Reay til Vision Racing

IndyCar
Series  

01/04/09 

Den amerikanske IndyCar kører Ryan Hunter-Reay har efter måneders intenst kamp endeligt skrevet kontrakt for 2009 sæsonen
 

Ryan Hunter-Reay der mistede sit sæde hos Rahal-Letterman Racing da teamet ikke var i stand til at finde de fornødne sponsorpenge til 2009 sæsonen, har efter flere måneders ihærdigt forsøg skrevet kontrakt med Vision Racing for hele 2009 sæsonen.

Den 28-årige Hunter-Reay regnes af mange for at være en af IndyCar sportens kommende superstjerner, derfor har et sæde til amerikaneren stået højt på IndyCar organisationen, Indy Racing League’s ønskeliste længe.

Hunter-Reay var sat i forbindelse med Ronnie Bremer’s tidligere team HVM Racing, men det lykkedes ikke det lille team, at skaffe pengene til at stille til start med endnu en bil, dermed forbliver EJ VIso HVM Racing’s eneste kører i 2009.

”Det har virkeligt været en hård vinter med rigtig mange sponsoraftaler, men på grund af den finansielle krise har det ikke været nemt at finde pengene til 2009. Derfor er jeg utrolig glad for kontrakten med Vision Racing”, siger Hunter-Reay der får Ed Carpenter som teamkollega.

Udover sejren på Watkins Glen i fjor kan Hunter-Reay yderligere skrive vinder af 2 Champ Car løb (Surfers Paradise 2003 og Milwaukee 2004) på sit CV.
Ryan Hunter-Reay debuterer for Vision Racing i denne weekends IndyCar Series, sæsonåbner i St.Petersburg’s gader.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Ed Carpenter
  • Ryan Hunter-Reay
  • HVM
  • Vision Racing
  • St. Petersburg
  •