Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysias GP - Toyota optakt

Formel 1 
02/04/09 

Forventningerne er store for Toyota forud for det kommende Grand Prix på Sepang. Generelt har banen været god for teamet der stadig jagter deres første Grand Prix sejr. Efter et problematisk løb i Melbourne hvor begge biler måtte starte fra pitten, håber de på mere.
 

Jarno Trulli: "Jeg klarer mig generelt meget godt i Malaysia og har haft nogle stærke resultater der, så jeg kommer til løbet stor selvtillid. Vi fik et gennembrud i Malaysia i 2005 da jeg fik teamets første podieplacering i Formel 1, så jeg har gode minder som vil inspirere mig denne weekend. Selvfølgelig vil et af de store emner være varmen og fugtigheden som er lidt af en udfordring for kørerne. Det er ikke let men det er derfor vi træner så meget henover vinteren: jeg er fit og det bliver helt i orden. Australien var en op-og-ned weekend, men vi viste at vi er meget konkurrencedygtige og jeg håber at vi kan gøre det igen denne weekend."


Jarno Trulli havde en op-og-nedturs weekend i Albert park
(Foto: Toyota F1)

Timo Glock: "Jeg har ikke så meget erfaring med at køre i Malaysia fordi jeg blev kørt af så tidligt sidste år, men fra træning og kvalifikationen ved jeg at forholdene er ret ekstreme. Det er også meget hårdt for racerne og dækkene, men jeg kan hurtigt tilpasse mig forskellige forhold og baner, så jeg er klar til udfordringen. Jeg sagde før starten af sæsonen at vores racer så meget god ud og præstationen vi viste i Australien beviser det. Det er godt at have fået gode point på bogen allerede, og mit mål er selvfølgelig at føje flere til. Vi har alle grunde til at være optimisitiske."


Timo Glock på vej mod point i Australien
(Foto: Toyota F1)

Benji

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  •