Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Chevrolet Dreamteam

Danish
Touringcar
Challenge 

01/04/09 

Foråret er på vej til Danmark. Men hos Chevrolet Motorsport Danmark er det allerede kommet. I hvert fald går teamchef Kent Bo Steffensen rundt og stråler som en lille sol efter han har sikret sig et dreamteam til sæsonen 2009.
 

Henrik Lundgaard blev bekræftet som kører i den ene af teamets to DTC Chevrolet Nubiraer allerede i januar. Siden har det ladet vente på sig at få placeret en kører i teamets anden bil, men det kan nu offentliggøres at Lundgaards teamkammerat bliver Michel Nykjær.


(Foto: Henning Smed)

"Det er lidt en drøm, som er gået i opfyldelse for mig. Siden Michel Nykjær vandt Europamesterskabet sammen med os sidste efterår, har jeg villet have ham med som fast kører i teamet, men med den megen krisesnak i vinterens løb har det taget lang tid at få rammerne på plads. Men nu er der i hvert fald ikke krise hos os længere, når man ser på kørerbesætningen. Både Michel og Henrik Lundgaard er to lynhurtige kørere og med de to er jeg sikker på, at vi stiller til start med DTC's stærkeste team og at de begge vil være et godt bud på en kommende mester," slår Kent Bo Steffensen fast.

Der er kun lidt over en måned til, at Chevrolet teamet skal vise sin styrke. DTC-sæsonen begynder på Jyllandsringen den 10. maj.

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Michel Nykjær
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  • Lundgaard fortsætter i Chevrolet
  • Michel Nykjær skal køre Chevrolet
  •