Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussens DTC team gør sig klar

Danish
Touringcar
Challenge 

31/03/09 

Jan Magnussens DTC team er i fuld gang med forberedelserne til DTC sæsonen 2009. Teamet, der ejes af Alternative Engineering, Karsten Ree og Jan Magnussen er i øjeblikket i gang med at klargøre de to BMW’er, teamet deltog med i DTC sidste år. Det er sikkert, at teamet ikke stiller til start under sidste års navn, Team Den Blå Avis, men det nye teamnavn og teamets nye hovedsponsor er endnu ikke klar til offentliggørelse.
 

Jan Magnussen vandt sidste år DTC mesterskabet for anden gang. Med i alt 8 sejre i 2008 er Magnussen fortsat den mest vindende i DTC med i alt 39 sejre.


Jan Magnussen ser frem til de tætte dueller i DTC i 2009.
(Foto: Jan Kaiser)

”Det har været en lang vinter uden DTC ræs” fortæller Jan Magnussen, der netop har vundet 12 timers løbet på Sebring for Corvette. ”Jeg savner de tætte kampe og gode dueller, så jeg glæder mig til sæsonstarten. Ligesom sidste år, misser jeg desværre en afdeling grundet sammenfald med mine forpligtelser for Corvette i USA. Men alle kørere skal fravælge deres dårligste resultater, når sæsonen er omme, så mit mål for i år er selvfølgelig, at genvinde DTC titlen”.

DTC sæsonen starter den 10. maj på Jyllands Ringen.
Afdelingen som Jan Magnussen misser grundet sammenfald med en afdeling i den Amerikanske Le Mans Serie er på Padborg Park den 9. august.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her