Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

TV2 Fyn sender et tilbageblik
på Michael Outzens DTC-sæson

Danish
Touringcar
Challenge 

30/03/09 

Siden Michael Outzen tilkæmpede sig en 3. plads i sin Chevrolet i DTC 2008, har der været lidt stille omkring ham. Men det tages der grundigt revanche for i øjeblikket.
 

Først offentliggjorde han nyheden om, at han i 2009 skal køre GT-løb i Tyskland og nu er han i bogstavelig forstand på banen i TV2 Fyn to søndage i træk.

Anledningen er, at TV2 Fyn sidst på sæsonen 2008 fulgte Michael Outzen og motorcykelkøreren, Kim Phillip. Begge lå med i toppen i deres respektive klasser og TV2 Fyns Rene Odgaard forsøgte under de sidste, spændingsfortættede løb at komme ind under huden på de to kørere og danne sig et indtryk af, hvilke tanker der gik igennem deres hoveder før og efter løbene, når de ikke bare skulle koncentrere sig om at køre så hurtigt som muligt.

Det er der kommet to programmer ud af. Det første blev sendt søndag d. 22/3 kl. 19.30 og det blev fulgt op med andet program ugen efter på samme tid. Programmerne kan kun ses på TV2 Fyn, men kan man ikke tage den station, så kommer de ud på hjemmesiden tv2fyn.dk samme aften, som de er blevet sendt.

Første udsendelse
Anden udsendelse

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
 • Michael Outzen
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 • Motorsport på TV2/Fyn om Michael Outzen og Kim Phillip
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her