Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Følg med bag sejren på Sebring

ALMS 
30/03/09 

American Le Mans SeriesSejrsrusen efter Tom K’s femte gang øverst på podiet i 12-timersløbet på Sebring, kan være svær at komme over, men inden længe står den igen på DTM-løb og forberedelser til Le Mans for danskeren.
 

Før Sebring-succesen bliver skubbet helt i baggrunden, har du dog muligheden for at følge med Tom bag kulisserne i ugen op til det store løb.


(Foto: TomKristensen.com)

Med under forberedelserne til løbet, hvor Mr. Le Mans også blev Mr. Sebring, var nemlig TV2-programmet Lige På og Sport (LPS), der gennem en hel uge fulgte Tom K og hans medkørere på nærmeste hold. Her fik de et unikt indblik i hvordan Audi-teamet arbejder sammen, samt hvilke opgaver man som Danmarks mest vindende racerkører må tackle, op til et så vigtigt løb i en spritny racer, der aldrig har kørt et løb.

Det ti minutter lange indslag blev vist torsdag 26/3 på TV2, men du kan se eller gense det ved at klikke på linket her, og scrolle ned i bunden.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Sebring
  • 21/03/09 - Sebring - ALMS
  •