Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ross Brawn uden ord

Formel 1 
29/03/09 

Det var en meget lykkelig teamchef der kunne være med på podiet. Utallige gange har Ross Brawn været manden bag sejre til Ferrari, men siden han har fået foden under eget bord i sit eget team, har det givet succes. Første løb med Brawn GP - og første sejr. Og så endda en dobbeltsejr!
 

For få måneder siden var det et helt absurd og utænkeligt scenarie at det team som ingen ville købe og som alle mere eller mindre dømte ude, tog til Melbourne og hentede sejren. "Det er overraskende. Med alt det som vores stab har været igennem er det intet mindre end sensationelt. Det kan jeg slet ikke sætte ord på," lyder det fra teambossen til BBC.

"Det var ikke let og der var tidspunkter hvor vi måtte kigge efter tingene og selvfølgelig var holdbarheden et emne fordi vi ikke har haft meget tid til at teste henover vinteren. Begge biler gennemfører, hvor Rubens havde et problem i starten som gjorde at han fik nogle skader og raceren var ikke i god form. Det er helt utroligt. Det bliver ikke meget bedre end i dag," slutter han.


Jenson Button var altdominerende i Melbourne for et team der for få måneder siden stod ved afgrunden
(Foto: Bridgestone Motorsport)

Teamet får allerede i næste uge chancen til at bevise at de kan holde formen når feltet tager videre til Malaysia.

Benji

Læs mere om:
  • Brawn GP
  • 29/03/09 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  • Button, Brawn og Barrichello på podiet
  •