Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

James Thompson kører i styrket Honda-team

Danish
Touringcar
Challenge 

27/03/09 

Den danske repræsentant for Honda i Danish Touringcar Championship, Hartmann Honda Racing, vil i år deltage i den danske superserie med et kraftigt styrket set-up, hvor teamet bygger videre på den erfaring og de succeser, man opnåede i sidste års udgave af løbsserien. Det betyder bl.a., at teamet fortsætter samarbejdet med den engelske verdensstjerne James Thompson.
 

”Vi var utroligt glade for samarbejdet med James sidste år, og han kunne også godt lide at være en del af teamet, så det har været helt naturligt for begge parter at arbejde hen imod en ny aftale for den kommende sæson, og det er lykkes,” siger teamejer Hans Hartmann.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Underskrivelsen af kontrakten med den tidligere bronzevinder i verdensmesterskabet for standardvogne er dog blot et af flere elementer, som skal medvirke til at gøre Hartmann Honda Racing til fast inventar i den forreste del af feltet. Også bag kulisserne har man sikret sig flere gode aftaler.

”Hondaen kommer til at fremstå med alle de opdateringer og med præcis de samme specifikationer, som man internationalt havde fået udviklet til Accord-modellen, da sidste sæson sluttede i VM-sammenhæng,” fortæller Hans Hartmann. ”En ny tuner har stillet os en bedre motor i udsigt, og i forhold til den opsætning, som vores biler fremstod i ved sæsonafslutningen, er der tale om et markant skridt fremad, så nu skal konkurrenterne bare have en over nakken.”


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Udover de mange forbedringer af racerbilen har Hartmann Honda Racing også indgået et strategisk samarbejde med det nystartede Hexathron Racing Systems. Via samarbejdet får Hartmann Honda Racing adgang til en gruppe teknikere, som har erfaring fra bl.a. VM-serien i standardvogne, og de vil også følge teamet rundt på de danske baner igennem DTC-sæsonen.

Ligesom sidste år planlægger Hartmann Honda Racing at stille til start med to biler i Danish Touringcar Championship. For tiden forhandler man med en kører om at blive teamkammerat med James Thompson, men endnu har man ikke indgået nogen aftale.

”Det tegner til, at vi får et rigtig godt set-up, så 2009 bliver den bedste sæson nogensinde for Hartmann Honda Racing,” slutter Hans Hartmann.

Hartmann Honda Racing
www.hartmann-racing.dk


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Hartmann Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her