Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

På besøg hos Jan Magnussen

ALMS 
26/03/09 

American Le Mans SeriesDeltagerne på turen med Motorsportsrejser til denne sæsons åbningsløb i ALMS serien på Sebring banen i Florida, fik en oplevelse af de rigtig gode, da Jan Magnussen tog imod i teamets paddocktelt.
 


Jan's Corvette er ved at være klar til nattræningen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Deltagerne som var i alle aldre, blev budt velkommen af Jan Magnussen og resten af teamet, som var i gang med de sidste forberedelser på bilen inden nattræningen forud for det berømte 12 timers løb.

Flere af deltagerne havde ikke tidligere mødt Jan Magnussen på så nært hold, så det var en oplevelse af de store de blev budt på.
Jan Magnussen fortalte blandt andet om hel del af den tekniske opbygning på bilen, hvad den kan præstere, hvordan det er at køre om natten osv. og kom lidt ind på detaljerne omkring den kommende Corvette, der er teamets nye satsning i GT2 klassen.


Jan forklarer om raceren og svarer på spørgsmål fra tour deltagerne.
(Foto: Motorsporten.dk)

Alle deltagere vil her igennem gerne rette en stor tak til Jan Magnussen og Corvette teamet for at de gav sig tid til præsentationen.


Er Jan krøbet en anelse? Næh det er bare Frederik Nymark der fik chancen for at sidde bag rattet på Jan's Corvette.
(Foto: Motorsporten.dk)

Henrik Bess

Læs mere om Motorsportsrejser Sebring Tour 2009
Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Sebring
  • 17/03/01 - Sebring - ALMS
  •