Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota går efter podiet i Melbourne

Formel 1 
23/03/09 

I år skal det være – Toyota er trætte af at rode rundt midt i feltet i år får tonen en anden lyd, det japanske bilfirma vil på podiet allerede fra første løb
 

Toyota går deres 8. Formel 1 sæson i møde, bil giganten har brugt uhyre summer penge på at kæmpe om ligegyldige midterplaceringer i Formel 1, men 2009 kan blive det bedste år for Toyota indtil videre.

”Toyota er i Formel 1 for at vinde, vi er meget tilfredse med den nye Toyota TF109, 2009 kan blive et stort år for os”, siger teamchef John Howett forud for weekendens sæson åbner i Australien.

”Både Jarno Trulli og Timo Glock har erfaring med Toyota teamet, Trulli er efterhånden en gaven herre, og Glock er en ung og talentfuld kører der er meget hurtig, vi forventer os meget af begge kørere”.


Toyota har i vinterens løb arbejdet hårdt med den nye TF109
(Foto: toyota-f1)

Toyota’s erfarne herre italienske Jarno Trulli bakker sin teamchef op, om forventningerne til den nye bil:

”Jeg er meget optimistisk forud for sæsonen, den nye TF109 er klart den bedste Toyota Formel 1 bil jeg nogensinde har kørt, den føles komfortabel og er samtidig hurtig”, siger Trulli til det engelske Autosport magasin.

”Sidste sæson gjorde vi store fremskridt, vi beviste at vi kunne kæmpe om en plads i top 6, så i år forventer jeg endnu mere, teamet har virkelig arbejdet hårdt på TF109 og jeg føler vi er parate til sæsonstarten”, afslutter Jarno Trulli.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Timo Glock
  • Panasonic Toyota Racing
  • Albert Park
  •