Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren har problemer

Formel 1 
21/03/09 

McLaren-Mercedes har de seneste par år været helt med fremme, men teamet indrømmer at deres nye MP4-24 ikke lever op til teamets forventninger til 2009, bilen er for langsom til at kæmpe om sejre.
 

Michael Schumacher var en sand mester når bilen ikke levede op til hans talent, i år kan det blive Lewis Hamilton’s tur til at vise hvad han virkelig er lavet af.

For hvis der er en ting der er sikkert forud for 2009 sæsonen, så er det at McLaren’s bil langt fra lever op til teamets sædvanlige standarder, både Hamilton og finske Heikki Kovalainen har, måtte skure langt efter de hurtigste tider i vinterens tests.

”Vi er godt klar over at vores nye MP4-24 ikke er på højde med de andre top teams, dette er vi meget opmærksomme på og McLaren arbejder for tiden på højtryk for at indhente det forsømte”, siger Martin Whitmarsh der for nyligt overtog leder rollen hos McLaren efter den afgående Ron Dennis.

”Der er ingen gemmesteder i Formel 1, McLaren er – og har altid været, i Formel 1 for at vinde, men vi stiller også til start i Melbourne med realistiske forventninger og vi forventer ikke at være med til at kæmpe om sejren”, afslutter Whitmarsh.


Flot ser den ud, men hurtig er den bestemt ikke - Hamilton og Kovalainen forventer ingen sejre i Melbourne
(Foto: McLaren)

2008 verdensmesteren Lewis Hamilton indrømmer at McLaren ikke er parate til at kæmpe om sejren i Melbourne.

”Trods alle vinter tests er det altid svært at vurdere hvem der er hurtige og hvem der ikke er, men vi kommer formentlig ikke til Melbourne på samme niveau som vi gjorde både i 2007 og 2008, men jeg er sikker på at vi kan indhente en del når, først træningen starter i Australien”, siger Hamilton der, hvis han vinder VM i 2009 vil blive den første englænder der vinder Formel 1 verdensmesterskabet 2 sæsoner i træk.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Lewis Hamilton
  • Alastaro
  • Jerez test - tirsdag
  •