Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - McLaren optakt

Formel 1 
24/03/09 

McLaren kommer til Australien med meget dårlige resultater i vintertests og det kan også aflæses af deres budskab forud for løbet. 'Vi kommer ikke til Australien og skal kæmpe med fremme'. Åbner den forsvarende mester med at være kørt bagud?
 

Noget kunne tyde på det. "McLaren kommer nok ikke til Melbourne med de samme forventninger om at kæmpe med i front som vi så i både 2007 og 2008 men hele teamet vi arbejde utrætteligt for at få os frem til fronten," siger den forsvarende verdensmester Lewis Hamilton. Krisen kradser altså hos McLaren.

Også den nye teamchef, Martin Whitmarsh erkender at det nok ikke bliver en sølvgrå racer der tager sejren. "Vi kommer ind til begyndelsen af 2009 og er fuldt ud klar over at vi ikke endnu har pakken som gør vores kørere i stand til at kæmpe med oppe foran," siger han. "Der er intet at skjule i Formel 1: det er det som gør sporten så krævende og altid fascinerende." Måske kommer den netop introducerede regel om flest sejre meget kærkommen for McLaren hvis de først i sidste del af sæsonen får en racer der kan præstere!

Teamets anden kører, finske Heikki Kovalainen glæder sig også til fornemmelsen af nu er det en ny sæson. "Jeg nyder følelsen af at komme 'tilbage i skole' ved en ny sæson - man møder alle, fortæller historier fra vinteren og ser frem til endnu en god sæson," siger 'skoledrengen' Kovalainen.

For 12 år siden hentede McLaren og Mercedes deres første sejr sammen - siden har de hentet 58 sammen og fire gange er det blevet til sejr i Albert Park. Men oddsene for en ny sejr i 2009 er ikke videre gode.

Benji

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Lewis Hamilton
  • McLaren Formula 1
  •