Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Bruno Senna tester for Mercedes

DTM 
21/03/09 

DTMEfter at Honda lukkede i Formel 1 forsvandt chancerne for at komme ind i motorsportens topklasse for Bruno Senna som efter sigende var blevet lovet det ene sæde. I stedet valgte det nye Brawn GP at fortsætte med rutinerede Rubens Barrichello. Men nu kan fremtiden måske blive DTM for Ayrton Sennas nevø.
 

Under alle omstændigheder har den brasilianske kører med det berømte efternavn testet for Mercedes på Hockenheim. Her har han fået mulighed for at prøve en af sidste års racere hvilket selvfølgelig gør ham til en kandidat for Mercedes i DTM. Alle parter siger at ingen aftaler er underskrevet men at det handler om at se mulighederne an. "Det har været sjovt for mig og jeg har nydt at være kommet så hurtigt ind i raceren. Jeg undervurderer ikke konkurrencen i DTM. Det er en stor serie, med en stor profil og meget tæt race," siger Bruno Senna.

Han håber stadig på at der bliver en chance for at komme til Formel 1, og måske kan et engagement hos Mercedes åbne nogle døre. Det har dog - set i bakspejlet - været meget få der har været igennem DTM som er kommet videre til Formel 1.

Benji

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  •