Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Motorsport på TV2/Fyn om Michael Outzen og Kim Phillip

Diverse 
20/03/09 

den 22. og 29. marts kl. 19.30
Danmarks hurtigste racerbil- og motorcykelkørere kæmper hvert år om at komme først over målstregen. Men hvad sker der egentlig før og efter alle disse løb? Hvilke tanker har de forskellige kørere gjort sig om deres sport og hvordan forholder de sig til risikoen for, at det måske en dag går galt?
 

TV2/ Fyns tilrettelægger Rene Odgaard har i sensommeren 2008 fulgt Michael Outzen og Kim Phillip ved deres deltagelse i henholdsvis DTC og MC-Basen Super Challenge. Programmerne er et unikt billede bag om kulisserne på de meget populære racerløb og viser et indblik i kørernes tanker i forhold til det at køre racerløb.


(Foto: TV2/Fyn)

I det første program, som sendes søndag den 22. marts kl. 19.30, kører Michael Outzen og Kim Phillip på Jyllandsringen og Sturup Raceway. Kim ligger på en 3. Plads, men kæmper for at rykke op. For at det skal lykkes skal han vinde løbene, men chancerne bliver sat på en prøve, da dårlige baneforhold fører til, at deres løb bliver aflyst. På Jyllandsringen lykkes det for Michael Outzen at rykke op på en 2. Plads, og han ser nu muligheden for at køre fra Jan Magnussen og komme på en 1. Plads.


(Foto: TV2/Fyn)

I det andet og sidste program, som sendes søndag den 29. marts kl. 19.30, følger vi Michael Outzen og Kim Phillips løb på Padborg Park og finalen på Jyllandsringen den 12. oktober 2008. Kim Phillip kører stadig for at rykke op fra sin 3. plads. Ved finalen er Kim kun få point fra 2. pladsen, men finalen får en dramatisk afslutning for Kim. Michael er før finalen rykket ned på en 4. Plads, men han satser stærkt på at køre sig op til en højere placering.


(Foto: TV2/Fyn)

Programmerne kan kun ses på Tv2/Fyn i fjernsynet, men allerede samme dag som det sendes, vil det kunne ses på www.tv2fyn.dk.


(Foto: TV2/Fyn)

Første program fra 22. marts, kan ses på http://www.tv2fyn.dk/video/20497.
Andet program fra 29. marts, kan ses påhttp://www.tv2fyn.dk/video/20634


Læs mere om:
  • Kim Phillip
  • Michael Outzen
  •