Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Nyt land for Lada

WTCC 
19/03/09 

Lada fik en pæn start som fabriksteam i WTCC. De ligger på en stærk 3. plads efter at have fået point i årets første afdeling. Nu venter der nye udfordringer efter en start i Brasilien - feltet er nu nået til Mexico.
 

Der venter den 3,2 km. lange Puebla bane som er en sjov kombination af gadebane og lidt oval. Teamets tre kørere er klar til at tage udfordringerne op. "Jeg ser frem til de mexikanske løb. Selvom vi stadig har et godt stykke op, så viste den første afdeling at vi helt sikkert har potentiale. Det er vores arbejde nu at bygge videre på det og jeg håber at vi kan bruge løbene på Puebla til at lære mere om raceren og få det bedste ud af den," siger den hollandske kører, Jaap van Lagen som er klart den hurtigste af de tre kørere fra Lada teamet.


Jaap van Lagen og Lada skal forsøge at få mere WTCC erfaring
(Foto: FIA WTCC)

For de to andre russiske kørere er det lidt af en oplevelse der venter. "Jeg tror vi har fået fordel af at vi nu har deltaget i konkurrence for to uger siden og jeg er sikker på at den erfaring vil være meget brugbar i Mexico. vi forbedrer os hele tiden," siger Kirill Ladygin. Den anden russiske kører, Viktor Shapovalov er også glad efter at have leveret sin bedste indsats i WTCC nogensinde på Curitiba. "Nu er det så bare hårdt arbejde igen da vi begynder forfra i Mexico hvor det er en ny bane. Hvis vi kan gentage den samme form fra Curitiba, så vil jeg være meget glad," siger han.

I årets første løb hentede Jaap van Lagen en 15. og 17. plads - som de bedste resultater for teamet. Så de har et godt stykke igen!

Benji

Læs mere om:
  • Jaap van Lagen
  • Kirill Ladygin
  • Viktor Shapovalov
  • LADA Sport
  • Puebla
  • 22/03/09 - Puebla - WTCC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS