Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Kommentarer fra Sebring

ALMS 
17/03/09 

American Le Mans SeriesDen første testdag på Sebring er veloverstået. Dindo Capello er vild med den smukke Audi R15, Sebastien Bourdais og Peugeot skal lige have yderligere ventilation i 908'eren og den nye BMW M3 har stort set intet vejgreb.
 

Dindo Capello, Audi Sport Team Joest
Audi R15 TDI (LMP1)

"Dette er min fjerde gang til at debutere med en Audi prototype. For at beskrive hvordan denne bil er forskellig, er det nok til at se tilbage i tiden og se hvordan teknologien har ændret sig. Den er forbedret så meget i løbet af de sidste 10 år. Du kan sammenligne hastighederne i svingene og jeg er sikker på at vi er 20-25 km./t. hurtigere i dag end vi var igennem sving 1 i 1999. Og set fra et aerodynamisk synspunkt er dette også blevet så meget mere avancerede. Med vægtfordelingen i bilen har vi fået masser af fleksibilitet, hvilket ikke var et stærkt punkt i R10 TDI. Jeg husker da jeg så denne bil for første gang, der mente jeg det var den smukkeste og bedste race bil Audi nogensinde har produceret."

Sebastien Bourdais, Team Peugeot Total
Peugeot 908 HDi (LMP1)

"Det er allerede 3 år siden jeg var her sidst og vandt. Dette løb har altid været et af de hårdeste løb i sæsonen. Det er den første eller sidste test, alt efter hvordan ens program er. Det bliver en hård kamp mod Audi og Acura, og det er meget god forberedelse til Le Mans. En af de største udeståender for os er at få vores air condition til at virke i vores racer og sikre at den fungerer. Det er allerede meget klemt indenfor i raceren og nu skal vi yderligere have et ventilationssystem."

Dirk Muller, BMW Rahal Letterman Racing Team
BMW M3 (GT2)

"Vi laver stadig noget udvikling, og det går meget pænt. Det er næsten som et andet program. Det er rart at have vores racer at arbejde på. Der er ikke noget vejgreb, men det er stadig tidligt på ugen. Raceren har den samme power som den tidligere M3, men er 100 kg. tungere. Men teknologien er gået utrolig stærk siden. Den føles stadig som en BMW som da jeg første gang satte mig i en."

Lucas Molo, LG Motorsports
Corvette C6 (GT2)

"Raceren er ikke noget problem. Det er en lang bane og det er første gang jeg kører race i USA. Det meste af mit arbejde har været at huske svingene, hvor der skal bremses og få det til at se normalt ud. Det er stadig den første dag og vi har meget mere at komme med. Jeg forsøgte at være tålmodig og tage det roligt, og jeg tror jeg gjorde det på den rigtige måde."

Ritchie Holt, Primetime Race Group
Dodge Viper Competition Coupe (GT2)

"Min første dag på banen har været en øjen-åbner. Der er en markant forskel fra min GTS Viper og så til hvordan Primestar Viperen kører. Det var svært at få en god følelse for raceren da vi kæmpede med nogle mekaniske problemer. Når vi har arbejdet os gennem det, vil jeg få en bedre forståelse for hvad jeg er oppe imod."

Benji

Læs mere om:
  • Dirk Müller
  • Lucas Molo
  • Rinaldo Capello
  • Ritchie Holt
  • Sébastien Bourdais
  • 21/03/09 - Sebring - ALMS
  •