Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki i nyt design

DM Rally 
18/03/09 

Martin Johansen, Suzuki Motorsport.dk har til den nye sæson slået sig sammen med Anders Lysen og Kenneth Madsen, så der i 2009 kommer tre Swifter i samme team med ens design og sponsorer.
 

Martin og Henrik
Martin Johansen får i den nye sæson Henrik Vestergaard med i andenkøresædet og første gang de to skal køre sammen, bliver ved testdagen i Bramminge. Formålet med testdagen er, at få kørt lidt kilometer sammen og tilpasset sig hinanden. Samtidigt skal der testes nye styretøjs vinkler, fjedre og ny slags Yokohama dæk i blødere compound, så teamet er klar til når slaget skal stå ved DM1 i Tyskland den 3 og 4.april.

Kalenderen for 2009 vil komme til at bestå af hele DM serien samt udvalgte sprint og forhåbningen til den nye sæson er, at slutte øverst på skamlen igen. Det bliver spændende at møde konkurrenterne, da der som regel altid sker udskiftninger af biler hen over vinteren i de forskellige teams og det bliver interessant at se hvem der bliver de største konkurrenter.


Martin Johansen og Henrik Vestergaard
(Foto: Suzuki motorsport)

Anders og Morten
Anders Lysen vil igen i år have Morten Olsen i andenkører sædet og de vil hovedsagelig køre Yokohama sprint. Da DM er meget tidskrævende har Anders valgt at lægge sine kræfter i bilforretningen, men vil stille op til DM1 og muligvis fl ere, hvis tiden tillader det. Anders’ bil har til denne sæson gennemgået en renovering og motoropdatering af hans cheftekniker Claus Jensen, som fortæller at motoren er blevet mere aggressiv og fået meget mere bundtræk. Anders selv siger, at han glæder sig rigtig meget til, at komme ud og mærke forskellen fra sidste år. Det sker til test dagen i Bramminge på lørdag, hvor hele teamet deltager.


Anders Lysen og Morten Olsen
(Foto: Suzuki motorsport)

Kenneth og Carina
Kenneth Madsen vil i sæson 2009 have andenkører Carina Møller i højresædet. Kenneth planlægger at køre alle DM løb, udvalgte udenlandske løb samt Yokohama sprints. Bilen har over vinteren gennemgået en reno-vering og har blandt andet fået nye støddæmpere, renoveret motor og gearkasse. Kenneth glæder sig til at komme i gang igen og få testet i Bramminge. Den 3.april går det løs til DM1 og her vil Kenneth kunne måle sig med de tyske Suzuki cup kørere, der kører i identiske biler. Udover løbene i grp. N swiften, har Kenneth også fået muligheden for at komme ud og køre i Anders’ grp. DK swift i et par løb. Det ser Kenneth meget frem til og glæder sig til at opleve forskellen på de to biler.


Kenneth Madsen og Carina Møller
(Foto: Suzuki motorsport)

Martin Johansen
SuzukiMotorsport.dk


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Kenneth Madsen
  • Martin Johansen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: