Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

PREVIEW - Tredje kører på plads hos LV-Motorsport

Advan Cup 
16/03/09 
Yokohama

- i samarbejde OJ Maskinudlejning
I det genopstandne Advan Cup team LV-Motorsport falder flere og flere brikker på plads til den kommende sæson, og sportsdirektør Lars Vendelbo kan nu stolt præsentere den tredje kører i teamet, samt løfte sløret for at en gammel kending vender tilbage til teamet i år.
 

Teamet har tidligere præsenteret kørerne til deres to nye Peugeot 308 EPO I racere, her er der allerede skrevet kontrakter med David Falch og Anders Majgaard.
Nu oplyser sportsdirektør Lars Vendelbo at teamet stiller med endnu en bil i Advan Cup mesterskabet, en Peugeot 307 EPO III racer.

Peugeot 307 EPO III raceren er en gammel kending i teamet, idet bilen er den selvsamme Lars Vendelbo selv deltog med i 2004, og som han kørte en 2. plads hjem med i mesterskabet, mens de daværende teamkollegaer Klaus Verner og David Falch tog sig af henholdsvis 1. og 3. pladserne i mesterskabet.
Peugeot'en har siden da været kørt af Bruno Rasmussen, der til denne sæson har købt en ny racer (også af Lars Vendelbo), derfor er 307 EPO III'eren igen hjemme i LV-Motorsport.
Bruno Rasmussen sluttede Advan Cup mesterskabet på 3. pladsen i 2008, så der er tilsyneladende stadig masser af power i EPO III raceren.

Som kører til 307 EPO III'eren har teamet skrevet kontrakt med en kører der har god erfaring med modellen.
Peter Obel kommer til teamet med en fuld sæsons erfaring fra en tilsvarende bil, som han sidste år kørte for AD Racing / Sally Racing i Advan Cup mesterskabet, hvor han sluttede på 14. pladsen ud af de 33 kørere der scorede point i 2008.

"Vi brugte meget tid sidste år på selv at holde raceren kørende, men i disse krisetider må man nok se i øjnene, at tiden skal bruges på arbejdet i stedet. Og da jeg har fået et positivt indtryk af LV-Motorsport, var det naturligt at vælge dem som samarbejdspartner for den kommende sæson" - oplyser Peter Obel - "Teamet kommer til at stå for al vedligeholdelse på raceren, og Lars Vendelbo og hans 'drenge' er nok dem der ved mest om Advan Cup Peugeot racerne, og den racer jeg kommer til at køre i, er udstyret med alle de rigtige dele."

Om forventningerne til den kommende sæson er Peter Obel moderat beskeden:
"Det skal bare gå bedre end sidste år, men en placering i top 10 skal det da blive til! Nu må der godt snart begynde at ske noget, vinterpausen har været lang nok nu."

Sideløbende med opbygningen af LV-Motorsports to nye 308 EPO I racere, er teamet nu i gang med at opdatere den 307 racer som Peter Obel skal køre i, og til den kommende sæson vil den fremstå som en grøn EPO IV model.
Den grønne farve stammer fra OJ Maskinudlejning der er den primære sponsor på bilen, og de har en stor del af æren for at teamet kunne stille med en tredje bil i år.

"Med kontrakten til Peter Obel er teamets tredje og sidste kører til den kommende sæson på plads, og vi ser frem til et spændende samarbejde med Peter, og forventer at han vil være med pænt fremme i feltet" - oplyser sportsdirektør Lars Vendelbo og tilføjer:
"Det er med stor støtte fra OJ Maskinudlejning at vi kunne få en tredje bil på banen, det er dejligt at sponsorer fra DTC tiden følger med os over i Advan Cup, den loyalitet betyder meget for teamet og alle der arbejder i det."

LV-Motorsport forventer at stå klar med både 307 og 308 racerne, så testkørslerne kan begynde midt i april måned.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Lars Vendelbo
 • Peter Obel
 • LV-Motorsport
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her