Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Brawn - reddet af 'fjenden'

Formel 1 
15/03/09 

I mange år var Ross Brawn manden der guidede Michael Schumacher til succes og VM-titler da han sad på kommandobroen hos Ferrari. I konstruktionen hvor resterne af Honda skulle samles, fik Brawn hjælp fra uventet side. Fra de arveste rivaler hos Mercedes. De leverer nemlig motorer til dem i 2009.
 

Brawn indikerer dog at der var kontakter til Ferrari og det var også en mulighed. Men valget endte med at blive Mercedes. "Jeg kan ikke takke Mercedes nok. Faktisk var både Ferrari og Mercedes utrolige i deres support som de tilbød, men det hele handlede om at Mercedes motorerne passer vores chassis bedre end Ferrari. Da vi gennemførte beslutningen omkring jul var Mercedes folkene fantastiske til at støtte projektet," forklarer Ross Brawn.

I første omgang har Mercedes en aftale med teamet for et år. Han vil ikke kommentere på om der er mulighed for at forlænge samarbejdet eller om de kigger til anden side for at få støtte.

Benji

Læs mere om:
  • Brawn GP
  •