Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Brawn GP kan stadig skifte farve

Formel 1 
13/03/09 

Da det nye team i Formel 1 sammenhæng blev præsenteret kom Brawn GP på gaden med et farvemix af gul, sort og hvid. Men sådan bliver det nok ikke ved med at være.
 

For teamet har stadig brug for at blive farvet rigtigt i forhold til sponsorer, så hvis den rigtige kommer og har andre farver, så bliver racerne tilpasset. "Det er kun nogle neutrale farver som giver masser af muligheder i fremtiden. Nu skal vi have klaret den første udfordring af at sikre teamet på den korte bane og så må vi se på den længere bane og forsøge at finde partnere og sponsorer der kan støtte teamet," forklarer Ross Brawn.

så når teamet først begynder at rulle og skabe opmærksomhed kan det lokke nye partnere og sponsorer til. Men teamet lever helt sikkert på kanten i 2009.

Benji

Læs mere om:
  • Brawn GP
  •