Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ross Brawn: Der var intet andet valg

Formel 1 
12/03/09 

Ross Brawn blev manden der reddede resterne af Honda teamet. Stumperne er samlet og nu hedder det Brawn GP. Og hovedmanden der kender historien om Hondas fald indefra, peger på at der var ikke andre muligheder. Derfor måtte han selv træde til - og dermed blev Brawn GP en realitet.
 

Brawn er hovedmanden bag teamet, men han peger selv på at det kun er lykkedes at få samlet det hele fordi alle hovedpersonerne i teamet ikke forsvandt da Honda drejede nøglen om og sagde farvel. "Hvis ikke ledelsesgruppen havde påtaget sig opgaven, fordi det handler ikke kun om mig, så ville der ikke været noget team," siger han. Selv tror han meget på det nu private-team. "Tingene kan gå galt, men vi er optimistiske og hvis vi kan få resultater ud af raceren og den kommer til at se godt ud, så tror jeg teamet har en fremtid. Hvis raceren var dårlig så kan vi kun give os selv skylden," siger han.

Netop i et faldende økonomis klima kan det blive svært at få alle detaljer til at falde på plads, men teamet kæmper derudaf. Det bliver spændende at se hvordan de klarer sig i direkte konkurrence med de øvrige private teams og ikke mindst om hvor længe de kan klare sig. For et nemt liv får teamet bestemt ikke!

Benji

Læs mere om:
  • Brawn GP
  •