Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Atlantic Championship

Schlegelmilch til Conquest Racing

Atlantic
Championship 

13/03/09 

Den tidligere Formel Renault kører letlænderen Harald Schlegelmilch, der kørte for Racing Denmark i det hjemlige mesterskab tilbage i 2004, og som sidste sæson kørte i både Formula Masters samt Grand Prix 2 klasserne, får sin debut i Atlantic Championship klassen den 20. marts i forbindelse med 12-timers løbet på Sebring.
 

Den 21 årige Harald Schlegelmilch har skrevet kontrakt med Conquest Racing for hvem han skal deltage i "2009 Cooper Tires Presents the Atlantic Championship Powered by Mazda" som Atlantic Championship mesterskabet bliver kaldt i år.

"Valget om at køre i Atlantic Championship var meget tiltrækkende, dels på grund at 'pakkeprisen', men da bestemt også fordi et er en klasse med tæt konkurrence, så det var en let beslutning at tage" - udtaler Harald Schlegelmilch - "jeg tror at det bliver let at falde til i klassen, samt raceren, baseret på min tidligere erfaring fra Europa. Jeg er glad for at komme ind i en så professionelt team som Conquest Racing, og jeg vil gerne takke Eric Bachelart for at give mig denne chance."

Conquest Racing vender i år tilbage til Atlantic Championship efter et års pause.
I 2006 satte teamet sammen med Graham Rahal rekord i klassen med 9 podieplaceringer i træk, og Rahal sluttede mesterskabet på 2. pladsen.
I 2007 satsede teamet på to helt nye kørere, Matt Lee og Giacomo Ricci. Sidstnævnte scorede otte top 8 placeringer i de 12 løb han stillede på i.

Som forberedelse til sæsonpremieren på Sebring, har alle Atlantic Championship deltagerne testet på Palm Beach International Raceway i Florida både tirsdag og onsdag.

Tirsdagens tider:

Pl.KørerTeamTid
1Borja GarciaCondor1:08,294
2John EdwardsNewman Wachs1:08,545
3Simona de SilvestroStargate Worlds1:08,823
4Frederic VervischGenoa1:09,010
5Markus NiemelaNewman Wachs1:09,060
6Frankie MunizStargate Worlds1:09,144
7Jonathan BomaritoMathiasen1:09,149
8Matt LeeJensen1:09,339
9Alexander RossiGenoa1:09,488
10Max LefevreCondor1:09,510
11Harald SchlegelmilchConquest1:09,830
12Michael NacolJensen1:12,706

Vi har ikke modtaget nogle tider fra onsdagens test på Palm Beach banen nord for Miami, men Conquest Racing teamet oplyser, at Harald Schlegelmilch forbedrede sig markant i forhold til første dagen, og han sluttede testen med 5. hurtigste tid hvilket teamchef Eric Bachelart var yderst tilfreds med:
"Harald gjorde et godt indtryk under teste. Der var med det samme en god kemi mellem ham og teamet, noget der altid er vigtigt, hans samarbejde med alle i teamet forløb gnidningsløst. Han udførte et godt stykke arbejde, både han og teamet forbedrede meget i løbet af de to testdage, så det ser lovende ud for 12-timers løbet på Sebring" - udtalte Eric Bachelart.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Borja Garcia
  • Haralds Slegelmilhs
  • John Michael Edwards
  • Simona de Silvestro
  • Condor Motorsports
  • Conquest
  • Palm Beach International
  •      ASETEK SIMSPORTS