Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

Arden fortsætter med duo

Grand Prix 2 
17/03/09 

Den tidligere topteam i GP2, Arden International har sikret sig fortsat engagement af de to kørere som for indeværende kører med i GP2 Asia serien. Edoardo Mortara og Sergio Perez kører med i hovedserien.
 

Indtil videre har de to kørere været rigtig godt med fremme i den asiatiske serie og derfor er det kun naturligt at de de også får chancen i den store klasse.

Edoardo Mortara er kommet med succes videre til GP2 efter at have været en af profilerne i sidste års europæiske Formel 3. "Jeg er meget begejstret for at køre med i dette års GP2 hovedserie - og at det også sker sammen med Arden. Det er et meget professionelt team som ved hvordan man skal vinde," siger den italienske kører.

Den mexikanske kører Sergio Perez kommer yderligere til - og det får teamet i det hele taget stor glæde af rent økonomisk, da det mexikanske teleselskab, Telmex går med som hovedsponsor for teamet. Perez bliver den første mexikanske kører i GP2.

Benji

Læs mere om:
  • Edoardo Mortara
  • Sergio Perez
  • Arden International
  •      ASETEK SIMSPORTS