Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Safety first

Sportscar racing 
09/03/09 

Alle ved at sikkerheden er altafgørende i motorsport. Både bilfabrikkerne, banerne og de forskellige teams bruger masser af ressourcer på at alle får gode og trygge oplevelser, når de deltager i eller overværer motorløb.
 

Et område der typisk alligevel har været præget af stor usikkerhed er økonomien. Det er ingen hemmelighed at de fleste kørere betaler for deres sæder, ej heller at de selv skal betale for de skader, der måtte ske på bilen mens de sad i den. Det har for mange kørere gennem tiden betydet at deltagelsen i et løb i den sidste ende var mange gange dyrere end forudset, måske med den konsekvens, at der ikke har været råd til at komme ud at køre igen i en periode.


(Foto: GRC Racing)

GRC Racing tilbyder som en del af den pakke potentielle kørere kan købe en forsikring.
”Vi er glade for at have lavet et partnerskab med det internationale forsikringsselskab ATS”, fortæller Teamchef Jan Kalmar. ”Partnerskabet betyder at vores kørere på forhånd ved, hvad det maksimale en deltagelse i f.eks. et 4-timersløb i VLN-serien på Nürburgrings Nordsløjfe kan komme til at koste.

Finanskrisen medfører helt naturligt at der i mange kørere og sponsorers budgetter ikke er den plads til store uforudsete udgifter. Denne hurdle kan en forsikring eliminere”.

Yderligere oplysninger om forsikringer i forbindelse med motorløb kan fås ved Jan Kalmar (jan@grc.as) og på vores hjemmeside.


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  •