Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Takuma Sato uden sæde i 2009

Formel 1 
07/03/09 

Takuma Sato har med lys og lygte ledt efter et sæde i Formel 1 klassen til 2009 sæsonen. Blandt andet har han været omkring de to Red Bull teams, men det har desværre for Takuma Sato ikke givet resultat.
 

Takuma Sato må efter alt at dømme prøve at finde et sæde helt udenfor Formel 1. Han blev i sidste øjeblik vraget hos Toro Rosso teamet, hvor Sebastien Bourdais fik genvalg. Takuma Sato og hans management gav dog ikke op og prøvede i stedet hos moderteamet Red Bull Racing. Planen var at kunne man ikke få et sæde, så måtte man prøve at få rollen som tredjekører i et af de to teams.

Efter flere forhandlinger gik processen i stå og Takuma Sato er nu igen helt fri på markedet. Nu skal der så tænkes lidt over tingene og en ny strategi iværksættes. Takuma Sato er normalt ikke en der giver så let op. Mulighederne i Formel 1 er dog yderst begrænsede pt. så måske skal han søge i en anden klasse evt. i USA hvis han vil ud at køre i år.

Dons

Læs mere om:
  • Takuma Sato
  •