Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series GT2S

Pierre Kaffer skal køre for Risi Competizione

ALMS
GT2S 

14/03/09 

Pierre Kaffer vender i denne sæson tilbage til American Le Mans Series. Pierre Kaffer vandt 12 timers løbet på Sebring tilbage i 2004 i en Veloqx Audi. I denne sæson hedder det så deltagelse i LMGT2 klassen hvor han skal køre for Risi Competizione teamet.
 

Pierre Kaffer skal i denne sæson køre i ALMS serien for Risi Competizione teamet i LMGT2 klassen. Her bliver han makker med Jaime Melo som også i sidste sæson kørte for teamet. Her var makkeren Mika Salo som i år har begrænset sin deltagelse i teamet til kun at køre de helt lange løb.

Pierre Kaffer har udover sin tidligere deltagelse i ALMS også kørt i den tyske DTM serie i et par sæsoner, og i sidste sæson kørte han i LMS serien for Farnbacher teamet - også i GT2 klassen. Risi Competizione teamet anvender ligesom tidligere Ferrari F430 GT biler. Pierre Kaffer får efter al sandsynlighed sin debut for teamet i "57th Mobil 1 Twelve Hours of Sebring" om en uge.

Dons

Læs mere om:
  • Jaime Melo
  • Mika Salo
  • Pierre Kaffer
  • Risi Competizione
  • 21/03/09 - Sebring - ALMS
  •