Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India tvunget til ændring af logo

Formel 1 
07/03/09 

Det er ikke kun US Grand Prix Engineering at Bernie Ecclestone har haft i kikkerten. Også Force India må til at rette. Denne gang er det ikke navnet det er galt med, men teamets logo.
 

Bernie Ecclestone må tilsyneladende kede sig i øjeblikket. Først skulle USF1 ændre deres navn og nu skal Force India ændre deres logo. Bernie Ecclestone har opdaget at det logo Force India teamet vil anvende i 2009 sæsonen, synes at ligge for tæt på FOMs eget F1 logo.

Derfor må Force India i gang med at ændre deres logo. Nu kan man jo så tænke at det er mindre opgave at gøre dette. Men nej. Alt hvad der er forsynet med det nu "ulovlige" logo skal have et nyt logo. Det betyder blandt andet de kørerdragter der er lavet med det gamle logo, skal fornyes. Man piller ikke bare et logo af og sætter et nyt på en kørerdragt. Så overholdet den ikke mere sikkerhedsbestemmelserne. Overfladen er brudt og derfor er blandt andet den brandhæmmende effekt minimeret. Det er blot en ting der besværliggør livet for de nu to teams der skal ændre logo og betegnelser. Der er langt flere ting i teamenes brevpapirer, kørerdragter, teambeklædning osv. der skal ændres.

Dons

Læs mere om:
  • Force India
  •