Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Karthikeyan i Audi test

Le Mans
Series 

06/03/09 

Den tidligere Formel 1 kører, inderen Narain Karthikeyan, får den kommende mulighed for at teste Colin Kolles Audi R10 TDi LMP1 racer på Eurospeedway Lausitz, og det bliver hans første tur i en prototype racersportsvogn.
 

Siden Narain Karthikeyan kørte Formel 1 hos det daværende Jordan team, der på det tidspunkt havde Colin Kolles som teamchef, har han blandt andet deltaget i A1 Grand Prix serien for Team India, og sideløbende har han fungeret som testkører for Williams Formel 1 teamet.

I Kolle's sportscar team - Team Kolles & Heinz Union - der både skal deltage i Le Mans Series mesterskabet, samt i Le Mans 24-timers løbet, vil Karthikeyan blive teamkollega med danske Christian Bakkerud - hvis altså hans test falder positivt ud.

"Jeg er meget glad for den test som Dr. Kolles har tilbudt mig" - udtaler Narain Karthikeyan og fortsætter - "jeg har fulgt Le Mans løbene i mange år nu, og har bare ventet på det rette tilbud. Audi R10 raceren er en legendarisk racer, og jeg er beæret og taknemmelig for denne mulighed.

Narain Karthikeyan er overbevist om at hans Formel 1 erfaring kommer ham tilgode under testen af Audi R10 raceren på Lausitz:
"Jeg har talt med flere der har kørt i Audi R10 TDi'eren, og de siger samstemmende at den er blændende hurtig og har masser af downforce - meget lig en Formel 1 racer! Didde egenskaber lyder godt for mig, og jeg kan næsten ikke vente på at komme til Tyskland, og starte hvad der godt kan blive mit nye spændende eventyr" - slutter Narain Karthikeyan.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Narain Karthikeyan
  • Team Kolles & Heinz Union
  • Lausitzring
  •