Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Manor har samlet tropperne

Formel 3 Euro 
21/03/09 

Manor Motorsport har nu fået sat navn på teamets tre kørere. De har blandt andet været en tur i Spanien og fundet et talent som har opbakning direkte fra Mercedes. Derudover bliver der to brasilianske kørere hentet til truppen som skal forsøge at få teamet helt frem i feltet.
 

Fokus kommer måske mest til at være på 17-årige Roberto Merhi fra Spanien. Han er den første spanier der træder ind i 'Mercedes-Benz Junior Development' programmet og må derfor nok også anses for at have noget pres på sig. Han har erfaring med Formel 3 da han kommer til den europæske serie som løbsvinder i den spanske F3-klasse. Merhi er vurderet til at være et af Spaniens mest lovende talenter, så hold øje med ham i 2009!

To andre kørere kommer også til. Det er de to brasilianere Cesar Ramos og Pedro Nunes. Årets første europæiske Formel 3 løb finder sted i maj på Hockenheim.

Benji

Læs mere om:
  • Cesar Ramos
  • Pedro Nunes Ferreira
  • Roberto Merhi
  • Manor Motorsport
  •