Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

BMW klar til at slå igen

WTCC 
05/03/09 

BMW mistede VM-titlen til SEAT og nu starter en ny sæson hvor det tabte skal hentes tilbage. BMW er klar med sine 5 kørere til at hente flere pokaler hjem til Tyskland.
 

"Jeg håber naturligvis at vi slutte på toppen af pointlisten i begge mesterskaber når vi igennem sæsonen," siger BMW Motorsportschef, Mario Theissen. "Men i motorsport kan sådanne ting ikke planlægges. Vi kan kun arbejde på vores egen præstation, som vi har koncentreret os om hele vinteren. Igen bliver det en tæt kamp mellem os og SEAT, med Chevrolet som yderligere en værdig konkurrent. Vi er velforberedte."

Kørerne i de tre teams er også klar:

Andy Priaulx (BMW Team UK):
"Hvert år ser jeg frem til at komme til Curitiba. Byen har mange forskellige sider og kunne let været placeret i Europa. Banen er interessant og udfordrende, og BMW har traditionelt opnået gode resultater der. Alle håber på en stærk start på den nye sæson, så jeg vil bestræbe mig på at få en god åbningsweekend."

Jorg Muller (BMW Team Tyskland):
"Curitiba slutter sæsonpausen. De to løb er ekstrem vigtige, og det er første reelle mulighed for at sammenligne præstation. Alle teamsene har testet grundigt i løbet af vinteren, og nu bliver det klart hvem der har gjort størst fremskridt. Jeg har tidligere vundet i Brasilien, så banen passer åbenbart mig."

Augusto Farfus (BMW Team Tyskland):
"Curitiba er min hjemby, så naturligvis elsker jeg at vende tilbage hertil. Som hjembyens helt er der et særligt pres. Samlet er følelsen dog positiv, for der er tusindvis af fans som alle hepper på mig. Jeg håber at starte i 2009 sæsonen med det rette moment."

Alessandro Zanardi (BMW Team Italien-Spanien):
"Jeg kan godt lide Curitiba banen. Men jeg ville foretrække at den var dobbelt så lang. Trods den korte omgang handler det blot om om at være hurtigere end de andre - hvilket netop er hvad jeg agter at blive. Alle ser frem til denne begivenhed for at se hvor de står. Vi er godt forberedt, så forhåbentlig vil jeg vende tilbage til Europa som en lykkelig mand."

Sergio Hernandez (BMW Team Italien-Spanien):
"Jeg kan godt lide banen og befolkningen i Curitiba. Mentalt er brasilianerne meget lig spanierne. Atmosfæren er i dette tilfælde enestående. I de seneste to år har jeg opsamlet en masse erfaring som jeg håber at kunne udnytte i min debut for BMW Team Italy-Spain ved at kæmpe for point og løbssejre."

Benji

Læs mere om:
  • Alessandro Zanardi
  • Andy Priaulx
  • Augusto Farfus Jr.
  • Jörg Müller
  • Sergio Hernandez
  •      ASETEK SIMSPORTS