Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hvad nu Bruno Senna?

Formel 1 
05/03/09 

Med Jenson Button og Rubens Barrichello etableret hos ex-Honda F1 teamet, er Bruno Senna stadigvæk arbejdsløs, så hvad nu?
 

Bruno Senna må være skuffet. Det var så godt som stillet i udsigt at han skulle have det ene sæde hos Ross Brawn, men valget er faldet på kørerne fra sidste sæson. Det kan allerhøjest blive til en rolle som testkører, men med begrænset køretid under den nye sæsons skærpede reglement.

Hvilke muligheder står så åbne for den unge brasilianer? Han kunne forblive i GP2 serien, men det er ikke noget han selv nævner som en mulighed i første omgang. Han kunne dog også få tag over hovedet, idet flere medier syd for grænsen, har placeret ham hos et Mercedes team i den tyske DTM serie. De seneste forlydender vedrørende DTM er at Mercedes chefen, Norbert Haug, bekræfter at man har talt sammen, men så absolut intet er afgjort endnu.

Han fokus er på Formel 1. Selv siger han efter at han tilsyneladende er blevet vraget hos Ross Brawn, at han nu vil trække sig tilbage sammen med sin familie og rådgivere, for at finde ud af hvad der skal satses på. Han håber stadig at han kan være med ved testen i næste uge på Circuit de Catalunya, men ingen papirer eller kontrakter er underskrevet. Alt står åbent.

Dons

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  •