Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

En stærkere Dario Franchitti vender tilbage

IndyCar
Series  

16/03/09 

Den tidligere Formel 1 kører og nu også tidligere NASCAR kører, Dario Franchitti, vender tilbage til Indy Car Series i denne sæson.
 

Efter at have gjort sig i Formel 1, Champ Car, ICS og NASCAR vender Dario Franchitti tilbage til ICS i denne sæson. Efter at have vundet ICS serien i 2007, satsede Dario Franchitti på at gøre karriere i NASCAR serien i 2008 hvor han skulle køre for Team Ganassi. Men det blev så absolut ikke det sæsonforløb som Dario Franchitti havde håbet på. En skade forhindrede sendte ham ud.

I stedet for vender Dario Franchitti nu tilbage til ICS - for øvrigt for Chip Ganassi teamet - og for fuld styrke. I den efterhånden lange pause som Dario Franchitti har haft, har han blandt andet brugt en del af tiden til at opbygge sin form. Derudover nåede han at han høste en del erfaringer i måden at køre NASCAR bilen på. En måde som er væsentligt anderledes end én ICS bil. Noget af det kan dog tages med over, mener Dario Franchitti. I hvert fald er det en top motiveret kører der vender tilbage til serien som starter i weekenden d. 4 - 5 april i St. Petersburg i Florida.

Dons

Læs mere om:
  • Dario Franchitti
  • St. Petersburg
  •