Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Circuit Gilles Villeneuve beholder toprace

NASCAR 
15/03/09 

Circuit Gilles Villeneuve har sikret sig retten til at afholde NASCAR løb i de næste 3 sæsoner. En glædelig nyhed for den trængte bane.
 

Det var ikke kun et pengespørgsmål der gjorde at Circuit Gilles Villeneuve banen i Montreal mistede sit canadiske Formel 1 Grand Prix. Der var tilsyneladende også tvister med Bernie Ecclestone om retten til at afvikle NASCAR løb på banen. Hvad disse tvister har indeholdt er ikke umiddelbart tilgængeligt for offentligheden.

I hvert fald har man på banen afviklet NASCAR løb i 2008, og nu er aftalen med Stock-Car Montreal som er et datterselskab af International Speedway Corporation som ejer størstedelen af banerne der bliver anvendt til NASCAR løb, indgået.

Aftalen løber over 3 år startende i år. Sidste år vandt canadieren Ron Fellows løbet - i regnvejr som man ellers normalt stopper disse løb for. Og ifølge arrangørerne bliver dette års løb kørt i weekenden d. 29 og 30 august.

Dons

Læs mere om:
  • Gilles Villeneuve
  •