Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Barrichello forsætter hos Brackley F1

Formel 1 
04/03/09 

Rubens Barrichello forsætter tilsyneladende hos Brackley F1. Én løb-til-løb aftale sikrer Rubens Barrichello et sæde i år.
 

Rubens Barrichello kan blive den mest erfarne kører i Formel 1 feltet i år. Tilsyneladende har Brackley F1 indgået en aftale med Rubens Barrichello der er baseret som en løb-til-løb aftale. Dermed får Rubens Barrichello lov til at beholde både farten i kroppen samt holde formen ved lige til næste sæson.

I næste sæson ser det efter alt at dømme ud til at det nye team i Formel 1 i 2010 - USF1 - henter Rubens Barrichello for at få en erfaren kører i det patriotiske amerikanske Formel 1 team. Oprindeligt var det planen at der kun skulle være amerikanske kørere i teamet, men Peter Windsor har trukket lidt tilbage på den holdning, og vil lade det ene sæde i teamet besætte med en erfaren kører. Hvem der så havner i det andet sæde, er endnu ganske uvist. Mediernes favorit i øjeblikket er Marco Andretti. Om det er en profeti der kommer til at holde kan kun tiden og USF1 vise.

Får Rubens Barrichello held med begge kontrakter, er han tilsyneladende sikret endnu en flerårig periode i Formel 1. Dette fordi USF1 gerne vil have en erfaren kører i teamet i mindst 2 år. Nu mangler vi bare at se kontrakten underskrevet.

Dons

Læs mere om:
  • Rubens Barrichello
  •